Over de producten

Over de producten
Er zijn 3 verschillende producten te koop via de webshop van Muts en Meer.

  • Muts: een superhippe warmhouder voor je hoofd.
  • Col: een opvallende, unieke col die je warm en droog houdt.
  • Boardsok: een sok voor je snowboard die hem droog en roestvrij houdt.

Hoe werkt het?
Je kiest in de winkel het product dat jij wilt bestellen. Evt. kies je nog de juiste maat. Daarna betaal je direct met Ideal.

Levertijd
In de meeste gevallen zal het product gemaakt gaan worden na jouw bestelling. Voor jou persoonlijk! Dus geen supersnelle levertijden hier. Als richtlijn zou je kunnen aanhouden dat het product in een week of 2 wel echt bij jou thuis is. Ik doe mijn uiterste best om producten sneller te leveren. Wil je van te voren zeker weten hoe lang jouw specifieke bestelling gaat duren, neem dan voorafgaand aan je bestelling contact op met Muts en Meer.

Materiaal en onderhoud

  • De mutsen worden gemaakt van wol in de samenstelling 30% merinowol, 70% polyacryl. Dit zorgt ervoor dat het heerlijk warm en zacht is. Alleen handwas, maximaal 30 graden.
  • De cols worden gemaakt van een voering van dunne badstof, zodat je haar niet statisch wordt als je hem aantrekt. De buitenkant is van een tricot in een toffe print, zodat je een opvallend, uniek item hebt. Wassen kan gewoon op 30 graden.
  • De boardsok is gemaakt van een dunne badstof die goed vocht opneemt, zodat je board snel droogt en niet gaat roesten in de hoes. Kan gewassen worden op 30 graden. Wel het klittenband sluiten voor je hem in de wasmachine stopt!

Welke maat?

Muts

MutsenMeer - Hoofd opmeten

Hoofdomtrek meten

Meet zoals op de afbeelding aangegeven de omtrek van je hoofd op. Je doet dit door een meetlint rondom het hoofd te trekken, net boven de wenkbrauwen en aan de zijkanten boven de oren. Hierbij gaat het erom dat je de grootst mogelijke omtrek van je hoofd meet. Doe om zeker te zijn van de maximale omtrek een aantal metingen op verschillende hoogtes.

 

Mutsmaat Hoofdmaat
XS 52-54 cm
S 55-57 cm
M 58-60 cm
L 61-65 cm


Col

De cols komen in 1 maat. Wil je hierin iets specifieks, bijvoorbeeld voor een kind, dan kun je dit aangeven in een persoonlijk bericht aan Muts en Meer.

 

Boardsok
De boardsok komt in 2 maten:

S is voor boards van 1.48 m tot 1.58 m
M is voor boards van 1.58 m. tot 1.68 m

Wil je andere maten bestellen of heb je een snowboard met een hele specifieke shape, dan kun je dit  aangeven in een persoonlijk bericht aan Muts en Meer.

 

Verzendkosten
Om direct in te kunnen schatten wat het bestellen van het product je gaat kosten, berekent Muts en Meer geen verzendkosten. De prijs die je ziet in de winkel is ook inclusief BTW, dus voor dat bedrag ben je klaar!

 

Retourneren
De producten worden custom gemaakt. Om die reden worden producten niet teruggenomen, dus retourneren is niet mogelijk. Heb je toch een probleem met een product, neem dan contact op met Muts en Meer.